Cookie- og privatlivspolitik

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.
Ved besøg på DANEO’s hjemmeside accepterer du denne Cookie- og privatlivspolitik.

1. Generelt

Ved besøg på vores hjemmeside https://www.daneo.dk/ indsamler vi oplysninger om dig. Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger.

DANEO indsamler oplysninger om dig på to måder:
— Ved brug af egne aktiverede cookies
— Ved udfyldte kontooplysninger

2. Cookies

2.1. Hvad er cookies?

Første gang du besøger DANEO’s hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager endvidere cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal “begynde forfra”. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er fx en cookie, der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, hver gang du kommer på besøg.

2.2. Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle os om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside og øvrige digitale platforme.

For at kortlægge, hvem der besøger DANEO’s hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke og hvor mange sektioner, indlæg og andre produkter, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger osv. Med din tilladelse bruger vi den indsamlede information til at målrette vores site og markedsføring. Derudover kan denne information hjælpe os i vores fremtidige marketing-tiltag.

2.3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på DANEO’s hjemmeside. Hver gang du genbesøger en hjemmeside, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan nedenfor læse om, hvordan du kan slette cookies.

2.4. Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

 

2.5. Cookies fra vores samarbejdspartnere

DANEO har også en række samarbejdspartnere som sætter cookies -såkaldte tredjeparts-cookies.

Det kan være eksterne tjenester (fx Facebook og Google), som sætter disse cookies.

Formålet med sådanne cookies er at sikre levering af målrettede annoncer og indsamle statistik.

Fjern cookies fra Facebook her: https://www.facebook.com/policies/cookies/

2.6. Cookies fra Google (trafikmålinger)

DANEO benytter cookies fra Google. Målingerne udføres under nøje iagttagelse af den persondataretlige regulering.

Formålet med disse cookies er at danne statistisk information om hele internetbruger-gruppen, der gør det muligt at bestemme f.eks. hvilke hjemmesider, der er mest populære i de forskellige demografiske grupper (f.eks. blandt kvinder og mænd). Oplysningerne præsenteres kun til tredjeparter i samlet form.

Du kan fravælge at indgå i Google målingen her

3. Personoplysninger

3.1. Hvad er personoplysninger?

DANEO beder om dine personlige oplysninger, når du handler hos os, benytter formularer eller tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, telefonnummer, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser osv. I forbindelse med køb eller tilmelding til en service er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt på formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.

3.2. Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Tilmelder du dig nyhedsbreve og konkurrencer m.v., eller har du i øvrigt givet samtykke til, at vi bruger dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, gemmes dine oplysninger højst tre år efter tjenesten er afmeldt.

3.3. Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. handler hos os, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover af DANEO for at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Oplysninger kan blive videregivet til tredjepart i forbindelse med studenterprojekter eller andre forretsningsrelaterede forbindelser, men disse oplysninger slettes med det samme efter endt samarbejde. Kontakt os, hvis du ikke ønsker dette, så videregives oplysninger aldrig. Eller hvis persondataloven undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle kundeoplysninger.

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v., kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.

Husk at enhver oplysning du afgiver — inklusiv personlig identificerbar information — i et offentligt forum som for eksempel en online-debat, ikke er omfattet af denne fortrolighedspolitik og kan ses af tredjepart, der ikke har noget med DANEO at gøre. Vi anbefaler derfor, at du omhyggeligt overvejer, hvilken information du afgiver i forbindelse med brug af disse.

3.4. Samkøring af data

Når du afgiver data på DANEO’s hjemmeside giver os tilladelse til, at vi kan kontakte dig om nyheder og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (e-mail, sms, mms, videobeskeder, pop-ups m.v.) samkører vi de oplysninger, du indtaster, med oplysninger indsamlet via cookies for at målrette nyheder og tilbud til dig.

3.5. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger..

3.6. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider eller via mail.

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos DANEO, skal du rette henvendelse på info@daneo.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.