Fedt, at du kigger forbi

Vi er holdet bag DANEO – hyggeligt at møde dig
Grundlagt i 2015

Vi er holdet bag

2 unge mænd med en passion for godt interiør

Daneo har for øje at producere unikke og robuste træmøbler og interiør med vandrør og træ som grundelement. Alt træ har naturens historie bag sig, og dette knyttet sammen med looket af rå vandrør, giver produktet dets specifikke udtryk. Daneos stilbevidste kunder får på den måde et eksklusivt og unikt møbel af håndbygget kvalitet.

Se mere om vores arbejde
Se mere om vores materialevalg

Kvalitetsmaterialer

Som kunde af et Daneo produkt kan du være sikker på, at netop dit produkt holder den høje standard. Til gengæld holdes den høje kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Unikke løsninger

Sammensætningen af metal og træ til fx boghylder, pyntehylder osv. designes til individuelle behov. På denne måde kan vi producere en reol til lige netop den plads i din bolig, hvor du har behov for det.

Alt er håndlavet

Hvert eneste produkt er håndlavet i vores produktion i Gilleleje. Netop derfor kan vi yde den unikke service, at du som kunde kan kontakte os, og lave en specialbestilling.

Placeret i Aalborg

Vi holder til i Aalborg, hvorfra alle vores produkter afsendes. Du har mulighed for at afhente dit produkt hos os, hvis du ønsker at spare fragten. Derudover elsker vi at hilse på vores kunder, så hold dig ikke tilbage.

Find os på de sociale medier

Få inspiration fra andre.

Vi elsker at se, hvordan du bruger vores produkter

Derfor må du meget gerne bruge vores hashtag #daneo eller tagge os @daneodk.

Find os på Instagram     Find os på Facebook